Bärkraftig resursanvändning

Häromdan gick jag som vanligt förbi Jan Stenbecks torg på väg till kontor #3 och konstaterade att nej, de dekorativa skivorna (”Ljussättningen på torget återspeglar den multikulturella idén genom de många färgade ljusdiskarna som hänger likt konfetti ovanför torget. De för också tankarna till stjärnhimlen, då några av dem kommer att lysa vitt efter mörkrets inbrott. ”) har inte varit uppe på hela sommaren.

De plockade ner dem någon gång under förra senhösten, antagligen för att de kom på att det var obra att ha dem uppe när det snöar.

Man har alltså byggt  tio stycken  (!) ett antal (4-8, tror det är 6, men jag har faktiskt inte räknat) gigantiska pelare, kopplat ihop dem med wire, kopplat in el och grejor,  och sedan haft uppe dekorationen i ett par tre månader innan man fattade att det var farligt (gissar jag, har inte sett något officiellt), varefter man gav upp eller glömde bort dem.

Det är bra användning av resurser och skattepengar.

 

 

Ett svar to “Bärkraftig resursanvändning”

  1. […] flera års frånvaro har  två av de dekorativa skivorna på Jan Stenbäcks torg återvänt för någon månad sedan, placerade på hållarna närmast Espresso […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: